Landbouw

Onze partners in landbouw

Deutz

Een reeks trekkers bestemd voor tuinbouw tot en met de grote professionele loonwerker. Deze trekkers met hun betrouwbaar karakter, ongeëvenaarde comfort en sterk doorzettingsvermogen staan garant voor succesvol en zorgeloos werkgemak.

www.deutz-fahr.com

Joskin

staat voor een breed gamma van mestverspreiding tot transport en weideonderhoud
Techniek zit erin!

www.joskin.com

Pöttinger

Volledig gamma hooibouw en grondbewerkingsmachines alsook opraapwagens.

www.poettinger.at

Agropak
het leveringsprogramma omvat een ruim aanbod aan landbouwmachines, bestemd voor de professionele landbouwer en loonwerker.

www.agropak.be

Weidemann

Van wiellader tot telescooplader. Sinds meer dan 30 jaar is Weidemann uw partner in verschillende branches: land-en tuinbouw, kwekerijen, paarden en ruitersport, openbare instellingen, gemeentewerken, industrie – voor iedere toepassing bestaat de juiste machine.

www.weidemann.be

Onderdelen

Kramp

Dagelijkse leveringen van onderdelen van machines, tractoren en apparatuur op gebied van landbouwmechanisatie.

www.kramp.com

Granit

Constante kwaliteitscontrole en een zorgvuldige selectie van nieuwe producten garanderen een hoog kwaliteitsassortiment voor GRANIT.

www.granit-parts.nl

Bepco

Bepco producten worden volgens de hoogste kwaliteitsnormen vervaardigd en meestal door dezelfde fabrikanten als deze van de originele onderdelen.

www.tracpieces-online.com

Sparex

Reeds 27 jaar is Sparex Belgium te Nieuwpoort dé uitvalsbasis voor België en het Groot-Hertogdom Luxemburg. Het bedrijf is ondertussen uitgegroeid tot een vaste waarde. We worden door onze klanten vooral geprezen om onze vakkundige en klantgerichte medewerkers, de grote voorraad én de snelle levertijden.

www.sparex.com